Η ενδεκάδα της Εθνικής Νέων για τον αγώνα με την Παραγουάη

Φρεσκάρει την ενδεκάδα για λόγους τακτικής ο Κώστας Τσάνας, στο παιχνίδι με την Παραγουάη, το οποίο θα μεταδοθεί από την κρατική τηλεόραση στις 18.00! Η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα την Παραγουάη στο φινάλε της φάσης των ομίλων στο Μουντιάλ, με τους διεθνείς να θέλουν μόνο την νίκη για να μην ασχοληθούν με περαιτέρω σενάρια. 

Τρεις αλλαγές υπάρχουν σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στο Μάλι. 

Στο 4-3-3, κάτω από την εστία θα είναι ο Καπίνο. Αριστερό μπακ ο αρχηγός, Σταφυλίδης, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Κωνσταντινίδης που επανέρχεται στην βασική ενδεκάδα, αντί του Μαρινάκη. Δίδυμο στα στόπερ θα είναι οι Τριανταφυλλόπουλος και Κουρμπέλης, με τον δεύτερο να οπισθοχωρεί και να παίρνει την θέση του Μπουγαΐδη. Η τριάδα στο κέντρο θα αποτελείται από τους Μπάλλα, Φουρλάνο και Μπουχαλάκη. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού παίρνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στην διοργάνωση. 

Στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Τσάνας τοποθετεί τον Λυκογιάννη αντί του Γιαννιώτα, αφού θέλει έναν πιο αμυντικογενή παίκτη για την πλευρά. Στα δεξιά θα βρίσκεται ο Κολοβός, ενώ μοναδικός προωθημένος ο Διαμαντάκος.

πηγή: sport-fm.gr