«Δεν θα υπάρξει καμία απόλυση δημοσίου υπαλλήλου ούτε κλείσιμο της ΕΡΤ»

«Δεν θα υπάρξει καμία απόλυση δημοσίου υπαλλήλου ούτε κλείσιμο της ΕΡΤ»

«Ναι» σε ντιμπέιτ με τους πολιτικούς αρχηγούς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αυτοδυναμία αλλά και διευρυμένες συγκλίσεις με άλλα κόμματα θα επιδιώξει, όπως είπε απόψε στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ανέφερε επίσης ότι θα στοχεύει σε συγκλίσεις με τα κόμματα για κρίσιμα νομοσχέδια. Είπε πως παραμένει στόχος του η επανίδρυση του κράτους και έδωσε έμφαση στον τομέα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

«Δεν υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά» είπε ο κ. Μητσοτάκης, τόνισε πως λόγω του εφιάλτη της απλής αναλογικής η χώρα θα κυβερνηθεί σε κάθε περίπτωση. Πρόσθεσε πως ο κυρίαρχος λαός θα αποφασίσει για το εάν θα εκλεγεί μια ισχυρή κυβέρνηση ή όχι.

«Ουδέποτε μίλησα για επταήμερη εργασία αλλά για επταήμερη λειτουργία» ξεκαθάρισε ο Κυρ. Μητσοτάκης ενώ υπογράμμισε πως εκτός από την απλοποίηση της γραφειοκρατίας για τις 120 δόσεις θα υπάρξει και ειδική μέριμνα για τους συνεπείς φορολογούμενους.

Διαβεβαίωσε μάλιστα, ότι δεν θα υπάρξει «καμία απόλυση δημοσίου υπαλλήλου», ούτε υπάρχει ενδεχόμενο να κλείσει την ΕΡΤ και συνέχισε λέγοντας:

«Χρέος μου είναι να ενώσω τους πολίτες και δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση ρεβανσισμού», ξεκαθάρισε ο κ. Μητσοτάκης ενώ τόνισε ότι θα συμμετάσχει σε ντιμπέιτ με τον κ. Τσίπρα και τους υπόλοιπους αρχηγούς, όπως συνήθως ορίζει η διακομματική.