Εθνική Νέων: Με Παραγουάη, για πρόκριση στους 16!

Την πρόκριση στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων θέλουν να πανηγυρίσουν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει στις 18:00 την Παραγουάη και με ισοπαλία παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες έχουν από τέσσερις βαθμούς και οι διεθνείς μας είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη, ώστε να πάρουν και την πρωτιά στον όμιλο.

Ο Κώστας Τσάνας φέρεται να έχει καταλήξει στους έντεκα που θα παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπου αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και τους Μαρινάκη, Σταφυλίδη, Μπουγαΐδη και Τριανταφυλλόπουλο στην άμυνα.

Οι Κουρμπέλης και Φουρλάνος αναμένεται να είναι τα δυο αμυντικά χαφ, με τον Μπουχαλάκη σε ρόλο επιτελικού μέσου. Οι Κολοβός και Γιαννιώτας θα αγωνιστούν στα άκρα της επίθεσης, με τον Διαμαντάκο στην κορυφή της επίθεσης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18:00 της Παρασκευής, ώρα Ελλάδος, στο στάδιο Αβνί Ακέρ της Τραπεζούντας. Τον αγώνα θα δείξει η ΝΕΤ μέσω διαδικτύου!

Πηγή: novasports.gr