Ένας Ολλανδός για τον Παναθηναϊκό

Λίγα λεπτά μετά τις 4 το απόγευμα ο Έρικ Φάλκενμπεργκ πάτησε ελληνικό έδαφος, ενημερωμένος για τον Παναθηναϊκό και χαρούμενος που βρίσκεται εδώ για τους "πράσινους". 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έρικ Φάλκενμπεργκ κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο:

Για τον Παναθηναϊκό και την συμφωνία με την Άλκμααρ:

"Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Αθήνα, ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τελικές συζητήσεις για το συμβόλαιό μου, αλλά είμαι χαρούμενος για τη συμφωνία ανάμεσα στην Αλκμααρ και τον Παναθηναϊκό".

Για την επιλογή του Παναθηναϊκού:

"Ο προπονητής της ομάδας μίλησε με τον μάνατζερ μου και εμένα και είχα πολύ καλό προαίσθημα. Ήθελα να έρθω. Όλα μέχρι στιγμής δείχνουν πολύ καλά".

Για όσα γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό:

"Είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ για αυτή την ομάδα".

Για τις συνομιλίες με τον Γιάννη Αναστασίου:

"Ναι, μπορεί να με χρησιμοποιήσει σε διάφορες θέσεις και πιστεύω ότι μπορεί να είμαι πολύ χρήσιμος για αυτή την ομάδα. Ευελπιστώ ότι θα υπάρξει η τελική συμφωνία".

Για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί πρώτη φορά στο εξωτερικό:

"Ναι σίγουρα ανυπομονώ πολύ για αυτό. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Είμαι 25 χρονών και όντως είναι ένα μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα μου".

Ο 25χρονος Ολλανδός θα μεταβεί κατευθείαν στην Παιανία, όπου και θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αναστασίου και τον Νίκο Νταμπίζα.

Το απόγευμα ο Φάλκενμπεργκ μαζί με τον μάνατζέρ του θα πάνε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να συζητήσουν με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" για τις τελικές λεπτομέρειες σχετικά με το συμβόλαιό του.

πηγή: novasports.gr