37 χρόνια Λιλιπούπολη, στο Ηρώδειο

Ένα ταξίδι αλλιώτικο από τ’ άλλα ξεκινάει στο Ηρώδειο στις 14 του ερχόμενου Σεπτέμβρη: Το ταξίδι στη Λιλιπούπολη!

Όσοι είχαν στο παρελθόν την τύχη να επισκεφτούν τη μυθική και συνάμα τόσο αληθινή αυτή χώρα, μιλούν για μια ξεχωριστή και απολαυστική εμπειρία και γι’ αυτό με κάθε ευκαιρία επιστρέφουν σ’ αυτήν. Όσοι δεν την έχουν ακόμα επισκεφτεί και ανυπομονούν να τη γνωρίσουν, τώρα έχουν μια μοναδική ευκαιρία.

Μικροί και μεγάλοι, φανατικοί λάτρεις της Λιλιπούπολης και καινούριοι φίλοι, δεν έχετε παρά να ανοίξετε τα φτερά της φαντασίας σας και να ...προσγειωθείτε στις κερκίδες του Ηρωδείου.

Οι σπάνιοι και εύστοχοι γεμάτοι χρώματα στίχοι της Μαριανίνας Κριεζή και οι γοητευτικές μελωδίες και μουσικοί ρυθμοί του Δημήτρη Μαραγκόπουλου, του Νίκου Κυπουργού, της Λένας Πλάτωνος και του Νίκου Χριστοδούλου θα σας ταξιδέψουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Λιλιπούπολης, ενός παραμυθιού με ελληνική ιθαγένεια, που φτιάχτηκε πριν από 37 χρόνια με ενθουσιασμό, πάθος, χιούμορ και σεβασμό στο παιδί. Ενός παραμυθιού που κρύβει άπειρες εκπλήξεις και δυνάμεις και ξεπερνάει κάθε έννοια του συμβατικού διαχρονικού, ανοίγοντας κάθε φορά καινούριους ορίζοντες. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι τόσοι πολλοί, τόσο πολύ και επί τόσα χρόνια εξακολουθούν να διασκεδάζουν, να συγκινούνται και να ξεσηκώνονται με τους στίχους και τις μουσικές τραγουδιών όπως το «Χοντρό Μπιζέλι», η «Ρόζα Ροζαλια», το «Μουσείο», και όλα τα άλλα αγαπημένα τραγούδια της Λιλιπούπολης.

Στις 14 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, στις 20:30