Απόδραση στην… προσιτή πολυτέλεια!

Σε ένα μαγευτικό τοπίο στην Κυλλήνη Ηλείας το πράσινο εναλλάσσεται με το γαλάζιο, η πέτρα αγγίζει το ξύλο και η φύση σας αγκαλιάζει δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για αξέχαστες διακοπές.

Βρίσκεστε στο Olympia Golden Beach Resort & Spa, στο ξενοδοχείο που οι διακοπές γίνονται ταξίδι στην πολυτέλεια. Το ξενοδοχείο ετοίμασε μια μοναδική προσφορά για το καλοκαίρι, που απευθύνεται τόσο σε οικογένειες όσο και σε ζευγάρια ή παρέες. Το θέρετρο με τις 56 πολυτελείς σουίτες, τις 12 πισίνες και τις αμέτρητες δραστηριότητες σας καλεί να μπείτε σε έναν χώρο προνομίων και παροχών.

Οι εσωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένοι με εξαιρετικό γούστο, η διακόσμηση είναι μοντέρνα και υψηλής αισθητικής και έχει δοθεί έμφαση στη λειτουργικότητα.

Το κομψό εστιατόριο προσφέρει ακόμη και στον πιο απαιτητικό πελάτη, την ικανοποίηση των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών γεύσεων, σε συνδυασμό με ζωντανή μουσική. Παράλληλα, το υψηλής ποιότητας Gourmet εστιατόριο, εστιάζει στο να προσφέρει μοναδικά πιάτα φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Τα μπαρ του ξενοδοχείου είναι ανοιχτά όλη τη διάρκεια της ημέρας έως αργά το βράδυ. Χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα με το κοκτέιλ σας στο χέρι.

 

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Dream Spa, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις θεραπείες σας, σύμφωνα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών για ένα χαλαρωτικό μασάζ και επιλέξτε μια θεραπεία ρεφλεξολογίας ή αρωματοθεραπείας ή έναν συνδυασμό προγραμμάτων που θα σας ανανεώσουν.

Το Olympia Golden Beach διαθέτει ένα γήπεδο τένις για τους λάτρεις του αθλήματος, καθώς και ένα χώρο με διάφορα παιχνίδια (play room) όπως το πινγκ-πονγκ, play station 3, X-Box, μπιλιάρδο, air-hockey και ποδοσφαιράκι.

Για τα παιδιά υπάρχει μια καλά εξοπλισμένη παιδική χαρά, όπως επίσης και το Kids club το οποίο στελεχωμένο με επαγγελματίες παιδαγωγούς, μπορεί να ψυχαγωγήσει τα παιδιά σας από τις 10:00 έως τις 19:00 καθημερινά.

Η Προσφορά

Από 199,50 ευρώ σε Main Building Double Deluxe 40 τ.μ.
Περιλαμβάνει:
Πλήρη διατροφή (χωρίς αναψυκτικά ποτά) για 2 άτομα. Περιλαμβάνει 3 γεύματα σε πλήρη μπουφέ (Πρωινό μεσημεριανό και βραδινό).
Τα παιδιά έως 6 ετών διαμένουν στο δωμάτιο δωρεάν

 

Τα 18 Main Building Double Deluxe δωμάτια, (40 τ.μ. το καθένα, με βεράντα 10 τ.μ.) είναι σχεδιασμένα να παρέχουν περισσότερες ανέσεις και στυλ σε σχέση με τα περισσότερα standard δωμάτια διεθνώς.

Σε όλα τα Δωμάτια θα βρείτε ψυγείο, με εγκαταστάσεις mini-bar, 27' TFT (HD Ready) καλωδιακή και δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, δωρεάν πρόσβαση στο Internet και κλιματισμό. Επιπλέον, στο μπάνιο θα βρείτε καλλυντικά και αξεσουάρ μπάνιου, τηλέφωνο, παντόφλες, μπουρνούζια και πιστολάκι μαλλιών που θα κάνουν τη διαμονή σας όσο το δυνατόν πιο άνετη.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις με ένα κλικ εδώ