Εργαστείτε στο νησί των Φαιάκων

Στην πρόσληψη 80 υπαλλήλων, οι οποίοι θα καλύψουν εποχικές ανάγκες προχωράει ο δήμος Κέρκυρας.

Τα συγκεκριμένα άτομα θα απασχοληθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ογδόντα (80) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Κέρκυρας, που εδρεύει στην Κέρκυρα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων.

Οι θέσεις είναι: 80 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (Οδοκαθαριστών).

Ανάμεσα στα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν οι υποψήφιοι για τις εποχικές θέσεις περιλαμβάνονται η αίτηση, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αντίγραφα τίτλου σπουδών και φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ, Λεωφ. Αλεξάνδρας 6Α, Τ.Κ. 49100 Κέρκυρα, απευθύνοντάς τη στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, προϊσταμένης τμήματος ανθρώπινου δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 2661362775 & 2661362776).