Total white!

Το λευκό χρώμα είναι ένα από τα πιο βασικά για τη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Είναι κομψό, θηλυκό, αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα μας και φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δε βγαίνει ποτέ από τη μόδα. Είτε πρόκειται για τις καθημερινές μας εμφανίσεις, είτε για κάποια ιδιαίτερη περίσταση, το λευκό είναι πάντα αγαπημένη επιλογή. Σας προτείνουμε total white outfits που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε!  

Για μία casual εμφάνιση συνδυάστε ένα λευκό κοντομάνικο μεσάτο πουκάμισο με μια λευκή φαρδιά βερμούδα που φθάνει πάνω από το γόνατο. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι flat λευκά σανδάλια και μία τσάντα σε έντονο χρώμα όπως το φούξια.

Για ένα sporty look, συνδυάστε το λευκό t-shirt σας με μία mini στενή φούστα και ένα ζευγάρι λευκά σταράκια. Δώστε ένταση στην εμφάνιση προσθέτοντας στο outfit μία τσάντα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε ένα φωτεινό χρώμα όπως το κίτρινο.

Εάν θέλετε να κάνετε την εμφάνισή σας στο cocktail party με ένα ξεχωριστό λευκό outfit, σας προτείνουμε αντί για το απόλυτα προβλέψιμο λευκό φόρεμά σας να προτιμήσετε ένα λευκό θηλυκό και ιδιαίτερα κομψό tuxedo συνδυασμένο με ένα λευκό cigarette παντελόνι που φθάνει μέχρι τον αστράγαλο κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα λευκά πέδιλα. Ολοκληρώστε το look σας με ένα clutch σε ένα όμορφο χρώμα όπως το πράσινο της μέντας και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.