Αισιοδοξία για Φάλκενμπουργκ και Μπεργκ

Μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να τελειώσουν οι μετεγγραφές των Έρικ Φάλκενμπουργκ και Μάρκους Μπεργκ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Οι δυο παίκτες φέρονται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τους "πράσινους" και το μόνο που απομένει είναι η σύμφωνη γνώμη των Άλκμααρ και Αμβούργου. Ο Ολλανδός μέσος φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά στους "πράσινους", αφού οι επαφές των δυο ομάδων βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο. Δεν αποκλείεται μέσα στις προσεχείς ημέρες να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του.

Από την άλλη πλευρά, ο Μπεργκ περιμένει να μείνει και τυπικά ελεύθερος από το Αμβούργο, πριν υπογράψει στους "πράσινους". Ο Σουηδός επιθετικός θα έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας, όπου θα συζητήσει τη λύση της συνεργασίας του και κυρίως το θέμα της αποζημίωσής του, που αποτελεί το "αγκάθι" μέχρι στιγμής.

Από εκεί και πέρα, οι "πράσινοι" συνεχίζουν τις επαφές με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται για την αποχώρησής του από το ρόστερ της ομάδας. Παράλληλα, δεν έχουν εγκαταλειφθεί οι περιπτώσεις των Καραγκούνη, Μόρα και Κουτρουμπή, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Ντιαρά.

Πηγή: www.novasports.gr