ΑΕΚ: Παρουσιάζει τα πλάνα της για το νέο γήπεδο

Στις 10:00 της Παρασκευής, στο γραφείο της δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Ευτυχίας Γαϊτανά-Αποστολάκη, θα παρουσιαστεί το νέο όραμα των απανταχού φιλάθλων της ΑΕΚ.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα θα παρουσιάσει στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας το πλάνο της για την ανέγερση του νέου της γηπέδου.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ αναμένεται να παρουσιαστούν στο συγκεκριμένο ραντεβού, έχοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για το πλάνο τους, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να παρουσιαστούν ακόμη και σχέδια.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάνει προσπάθειες, ούτως ώστε, ο Ιταλός αρχιτέκτονας, Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι και ο Έλληνας συνεργάτης του, Θανάσης Κυρατσούς να δώσουν το "παρών" στην συνάντηση, χωρίς, ωστόσο, ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης να έχει σιγουρέψει ότι θα καταφέρει να προσέλθει ο ίδιος.

Αναφορικά με τον Έλληνα εφοπλιστή, η παρουσία του στην συνάντηση με την Ευτυχία Γιαϊτανά-Αποστολάκη θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, λόγω κάποιων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Ερασιτεχνικής αναμένεται να προχωρήσει η υπόθεση σύστασης της εταιρείας που θα αναλάβει την ανέγερση του γηπέδου.

Στόχος είναι τα πρώτα έργα να ξεκινήσουν το 2013 και το γήπεδο να είναι έτοιμο μέσα σε 17-18 μήνες από τότε.