Καθηγητές ξένου πανεπιστημίου διαφήμιζαν σπουδές σε φοιτητές ΤΕΙ

Κάτι πρωτοφανές συνέβη την Τετάρτη στο ΤΕΙ Τρικάλων. Εκεί βρέθηκαν καθηγητές ιδιωτικού Πανεπιστημίου της Κύπρου για να διαφημίσουν τις σπουδές που παρέχουν και να...ψαρέψουν φοιτητές των Τρικάλων.

Στην ενημερωτική αυτή εκδήλωση που κατέγραψε το trikalanews.gr οι 2 Καθηγητές άπλωσαν το διαφημιστικό τους υλικό μέσα σε …Δημόσιο ΤΕΙ της Ελλάδας και μάλλον θα υπάρξουν αντιδράσεις για αυτή την υπόθεση, αφού αυτή η ενημερωτική εκδήλωση, θα μπορούσε να γίνει σε οποιαδήποτε άλλο χώρο αλλά σε καμιά περίπτωση μέσα στο ΤΕΙ.

Εκεί, έγινε λόγος για νέο Πανεπιστήμιο με 3 χρόνια ζωής, για Πανεπιστήμιο με "φθηνά δίδακτρα" για σπουδές, για προμεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα αλλά και για μετεγγραφές φοιτητών «σε ένα Πανεπιστήμιο με ερευνητική δραστηριότητα που αναζητά του καλύτερους φοιτητές για να σπουδάσουν".

Προφανώς μετά από αυτό, όλα τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια της υφηλίου, έχουν και αυτά δικαίωμα μιας «ενημερωτικής εκδήλωσης» μέσα στο Δημόσιο ΤΕΙ των Τρικάλων στο πλαίσιο του "θεμιτού ανταγωνισμού" και της "ισονομίας".