Summer Tips: πώς να κρατήσετε το δέρμα σας δροσερό!

Σίγουρα τα καλά που φέρνει το καλοκαίρι υπερτερούν από τα κακά αλλά υπάρχουν κάποιες «προκλήσεις» που θέτουν οι υψηλές θερμοκρασίες και μια από αυτές είναι η σταθερότητα του μακιγιάζ. Η ζέστη και ο ιδρώτας είναι νούμερο ένα εχθροί του όμως υπάρχουν μερικά μυστικά για διατηρήσετε φρέσκο και δροσερό πρόσωπο ακόμα και στους 35+ βαθμούς. Μάθετε πως!

Primer: επιλέγοντας ένα που θα δώσει matte αποτέλεσμα, βοηθάει τα προϊόντα που θα τοποθετήσετε από πάνω να μείνουν σταθερά όπως το foundation, bb cream, πούδρα ή concealer. Χρησιμοποιήστε το πριν την ενυδατική κρέμα και την αντηλιακή σας κρέμα, η διαφορά θα είναι αισθητή!

Μείνετε στα βασικά: όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή δεν χρειάζεται να επιβαρύνεται το δέρμα με πολλά και βαριά προϊόντα περιποίησης ή μακιγιάζ. Το μυστικό είναι όσο λιγότερα τόσο καλύτερα. Η αντηλιακή κρέμα και μια bb cream ή ακόμα καλύτερα ένα tinted moisturize με SPF είναι αρκετά!

Διάβασε τα νούμερα: για να έχετε πλήρη προστασία επιλέξτε αντηλιακό με SPF από 30 και πάνω! Είναι πολύ σημαντικό γιατί όσο πιο υψηλός είναι τόσο περισσότερη ώρα μπορείτε να μείνετε στον ήλιο χωρίς να υποφέρετε από τις δυσάρεστες επιπτώσεις του όπως το έγκαυμα. Μια κουταλιά της σούπας είναι αρκετή και μη ξεχάσετε τον λαιμό και το ντεκολτέ!

Να είστε προετοιμασμένη: μη ξεχνάτε να έχετε πάντα μαζί σας την αντηλιακή σας κρέμα στη μορφή που σας εξυπηρετεί όπως μια bb cream με SPF ή ένα αντηλιακό stick για να ανανεώνετε την εφαρμογή του κάθε τρείς ώρες και αναλόγως τον δείκτη αντηλιακής προστασίας-όσο πιο χαμηλός τόσο πιο συχνά και όσο πιο υψηλός τόσο πιο αραιά!