Τι παπούτσια πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας;

Στην προσπάθειά μας να επιλέξουμε το τέλειο ζευγάρι παπούτσια τελικά μπορεί να αποκτήσουμε πονοκέφαλο καθώς τις περισσότερες φορές αυτά που ερωτευόμαστε είτε είναι πολύ ψηλά και δε θα μας βολέψουν είτε δεν ταιριάζουν με κανένα κομμάτι στη γκαρνταρόμπα μας. Ετοιμάσαμε για εσάς μια λίστα με τα παπούτσια τα οποία πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας καθώς μπορούν να φορεθούν εύκολα και ποτέ δε θα σας κάνουν να σκεφτείτε ότι δεν έχετε το κατάλληλο παπούτσι να συνδυάσετε.

Τι πρέπει να κάνετε; Αρχικά θα πρέπει να επανεξετάσετε τα χρώματα που φοράτε πιο πολύ και ποια είναι τα αγαπημένα σας κομμάτια στη γκαρνταρόμπα σας. Μετά από αυτό θα είσαστε σε θέση να βρείτε το τέλειο ζευγάρι ώστε να αισθάνεστε πως έχετε όλο τον κόσμο στα πόδια σας!

Οι εσπαντρίγιες όχι μόνο είναι άνετες αλλά στυλάτες και κομψές. Είναι το παπούτσι που μπορείτε να φορέσετε με τα πάντα και παντού. Σας προτείνουμε να τις επιλέξετε σε ένα ουδέτερο χρώμα ώστε να μπορείτε να τις συνδυάσετε με τα περισσότερα κομμάτια που έχετε στη ντουλάπα σας.

Κάθε γυναίκα χρειάζεται ένα ζευγάρι gladiator flat πέδιλα. Προτιμήστε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι, σας προτείνουμε animal print, ώστε να μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Φυσικά τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα. Είναι κομψά, θηλυκά και τόσο διαχρονικά που θα βαρεθείτε να τα φοράτε.

Τα neon χρώματα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του καλοκαιριού. Δε χρειάζεται όμως να είσαστε ντυμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια για να αποδείξετε ότι είσαστε fashionista. Επιλέξτε ένα ζευγάρι neon ψηλοτάκουνα ή flat πέδιλα και φορέστε τα με φορέματα, σορτς, mini και maxi φούστες.

Τέλος, μια άλλη επιλογή είναι να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες με prints, οι οποίες θα φωτίσουν ακόμα και τα πιο βαρετά outfits. Επίσης είναι υπέροχες όταν συνδυάζονται με λευκά outfits, τα οποία λατρεύουμε το καλοκαίρι.