Νικηφόρος, ο 11χρονος γιος ενός απολυμένου της ΕΡΤ

Ο  Νικηφόρος είναι γιος δημοσιογράφου της ΕΡΤ. Σήμερα αποφάσισε να υψώσει το ανάστημά του παρά το μικρό της ηλικίας του, μιλώντας για τον απολυμένο πατέρα του μέσα από την απεργιακή συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης. 

Ο 11χρονος Νικηφόρος Παπαδόπουλος δεν πήγε στο σχολείο σήμερα, αλλά αποφάσισε να βρεθεί κι εκείνος στο πλευρό του πατέρα του. Επιθυμία του να συμπαρασταθεί στους εργαζόμενους που μέσα σε μια νύχτα έμειναν άνεργοι, μετά από απόφαση της κυβέρνησης, σκορπώντας συγκίνηση σε όσους τον παρακολουθούσαν. 

"Κύριε Σαμαρά, πώς σε μια νύχτα αλλάζεις τη ζωή μου, τη δική μου και χιλιάδων παιδιών; Ζητώ δουλειά για όλους τους πατεράδες και τις μανάδες, και για μένα αύριο. Το δικαιούμαι και το απαιτώ...", είπε ο Νικηφόρος, απευθυνόμενος στον Αντώνη Σαμαρά. 

Σημειώνουμε πάντως, ότι το γεγονός της παρουσίας του μικρού στο στούντιο, έχει προκαλέσει αρκετά αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι ο πατέρας του προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την παρουσία του, ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη.