Συναυλία διαμαρτυρίας στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για το λουκέτο στην κρατική τηλεόραση, καθώς, εκτός από τις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, έχει προγραμματιστεί συναυλία, η οποία αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς ξεκίνησε στις 17.00, στον αύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου. 

Διάχυτη πάντως είναι η ανησυχία που υπάρχει για επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων, με στόχο την εκκένωση των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ, καθώς ήδη προηγήθηκε κάτι αντίστοιχο και στη Θεσσαλονίκη, όπου η αστυνομία επενέβη για την απενεργοποίηση των κεραιών στο Χορτιάτη, ενώ χθες παρεμποδίστηκε η είσοδος των εργαζομένων στο ιστορικό κτίριο της Μουρούζη στο Κολωνάκι. 

Σε σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων αναφέρεται:

"Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δηλώνουν προς πάσα κατεύθυνση ότι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη αναμετάδοση των ειδικών μαθημάτων των πανελλαδικών εξετάσεων το ερχόμενο Σάββατο, μέσω του δικτύου της ΕΡΤ. Οι εργαζόμενοι θα κρατήσουν την ΕΡΤ ανοιχτή, στην υπηρεσία του Έλληνα πολίτη... Όλοι τώρα στο Ραδιομέγαρο. Και συναυλία από τα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ στις 17.00"