Τέσσερις προσωπικότητες μιλούν για την ΕΡΤ

Τέσσερις προσωπικότητες της τηλεόρασης και της τέχνης μιλούν στο news.gr και σχολιάζουν τις εξελίξεις μετά το λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση. 

Ο παρουσιαστής, Αλέξης Κωστάλας, ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Γιώργος Παπαστεφάνου που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ΕΡΤ, ο σκηνοθέτης, Νίκος Κούνδουρος και ο ηθοποιός Μιχάλης Γιαννάτος εκφράζουν τον αιφνιδιασμό και τη θλίψη τους μετά τα τελευταία γεγονότα. 

Κωστάλας: Δεν φανταζόμουν ότι η ΕΡΤ θα σταματούσε να υπάρχει έτσι απλά

“Όλη η ζωή μου είναι ταυτισμένη με την ΕΡΤ. Ό,τι είμαι, το οφείλω σε αυτήν”. Βαθιά συγκινημένος και αιφνιδιασμένος δηλώνει ο γνωστός παρουσιαστής, Αλέξης Κωστάλας, στο news.gr.

“Εγώ έχω πάρει σύνταξη, αλλά είναι τόσοι συνάδελφοι πίσω μου. Σήμερα το πρωί έγραφα μία εκπομπή για το ραδιόφωνο και οι συνάδελφοι είχαν την αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι”, περιγράφει η φωνή - σήμα κατατεθέν της κρατικής τηλεόρασης.

Διαβάστε τη συνέχεια....

Μ. Γιαννάτος: Κλείνοντας την ΕΡΤ, θα σωθούμε ;

Τη λύπη του για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ εξέφρασε ο ηθοποιός, Μιχάλης Γιαννάτος, ο οποίος μίλησε στο news.gr.

“Δεν σκέφτονται τις οικογένειες όλων αυτών των ανθρώπων; Το να απολύσει κανείς είναι το πιο απλό πράγμα. Είναι δυνατόν η κρατική τηλεόραση να κλείνει;

Διαβάστε τη συνέχεια...

Κούνδουρος: Είναι μία ακόμα ντροπή, ένα ακόμα λάθος

Οργισμένος εμφανίστηκε μιλώντας στο news.gr, για το λουκέτο στην ΕΡΤ, ο σκηνοθέτης, Νϊκος Κούνδουρος, ο οποίος έχει συνεργαστεί και αυτός με την κρατική τηλεόραση. Όπως είπε χαρακτηριστικά “Βλέπουμε μία πράξη αισχρή ταπεινωτική, μέρος ενός προγράμματος κακομελετημένου”.

Διαβάστε τη συνέχεια...

Παπαστεφάνου : Είναι σαν να μου παίρνουν το σπίτι

Φανερά συγκινημένος, αλλά και απογοητευμένος από τις εξελίξεις, ήταν ο άνθρωπος, που άφησε τη σφραγίδα του στα ερτζιανά με τη βελούδινη φωνή του. Ο Γιώργος Παπαστεφάνου χαρακτήρισε θλιβερά τα όσα γίνονται, ενώ δεν ήθελε να πει πολλά πράγματα, προτιμώντας να κρατήσει μέσα στην ψυχή του όλα όσα έζησε στα 40 και πλέον χρόνια που βρέθηκε στην ΕΡΤ.

“Έχω αποσυρθεί πλέον και είμαι απλός θεατής των όσων συμβαίνουν...."

Διαβάστε τη συνέχεια...