«Δημόσια πρόσκληση στον κ. Τσίπρα για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου»

«Δημόσια πρόσκληση στον κ. Τσίπρα για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους του Χαλανδρίου

Βόλτα στο Χαλάνδρι πραγματοποίησε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε δήλωσή του, όπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επεσήμανε πως όλοι του τόνισαν την ανάγκη να μειωθούν οι φόροι, ενώ κάλεσε και πάλι τον Αλέξη Τσίπρα να στηρίξει την τροπολογία που θα καταθέσει τη Δευτέρα η ΝΔ στη Βουλή για τη μη μείωση του αφορολόγητου.

«Χθες κατέθεσα δημόσια πρόσκληση-πρόκληση στον κ. Τσίπρα να υποστηρίξει την τροπολογία μας για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου, το οποίο θα αρχίσει να ισχύει από την 1-1-20» είπε ο κ. Μητσοτάκης φέρνοντας ως παράδειγμα, ότι ένας συνταξιούχος ο οποίος παίρνει σύνταξη 750 ευρώ που σήμερα δεν πληρώνει κανένα φόρο από 1-1-20 θα πληρώσει 442 ευρώ φόρο ετησίως.

«Ελπίζω όταν ο κ. Τσίπρας τελειώσει επιτέλους τις διακοπές του με τον κ. Πολάκη να δεήσει να απαντήσει στην πρότασή μου» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε και το υποκατάστημα της ΔΕΗ εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για το μέλλον της επιχείρησης.