Ομάδα για τους ομίλους του Europa League φτιάχνει ο Ατρόμητος

Παρά τη χαμένη ευκαιρία του Ατρομήτου να κάνει το μεγάλο άλμα προς το... σεντόνι του Champions League, ο Γιώργος Σπανός θα στηρίξει για άλλη μια φορά τη μεγάλη του αγάπη, τους Περιστεριώτες.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της ομάδας των δυτικών προαστίων και τη νέα σεζόν, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί στη συνάντηση που θα έχει την Τρίτη 4 Ιουνίου ο έμπειρος κόουτς με το μεγαλομέτοχο της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε τονίσει σε παλαιότερες δηλώσεις του πως σε περίπτωση που παραμείνει στην ομάδα, ο Γιώργος Παράσχος θα έχει τα... κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος, κάτι που αναμένεται να επισφραγιστεί στο σημερινό ραντεβού των δύο πλευρών, καθώς ο μεγαλομέτοχος αναμένεται να δώσει τα χέρια με τον Έλληνα προπονητή και άμεσα θα τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός.

Αυτό που θέτουν στον Ατρόμητο ως προτεραιότητα είναι η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα καταφέρει να προκριθεί από τη δύσκολη διαδικασία των πλέι-οφ, ώστε να αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League.