Pacifae Golden Village

Με καταπληκτική θέα στην παραλία και στην εξοχή, το ξενοδοχείο, Pacifae Golden Village, διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi.

Διαθέτει θερμαινόμενο τζακούζι και εξωτερική πισίνα. Αυτό το παραδοσιακό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης διαθέτει μεταξύ άλλων φύλαξη βρεφών /παιδιών και παιδική πισίνα. Εκτός των άλλων, το ξενοδοχείο διαθέτει καθαριστήριο, υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων και στεγνοκαθαριστήριο.

Ο κήπος αποτελεί, ίσως, το καλύτερο μέρος για να χαλαρώσετε. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ανέσεις, όπως ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών και μίνι μπαρ. Υπάρχουν πολλά ευρύχωρα δωμάτια, που είναι κατάλληλα για να φιλοξενήσουν οικογένειες. To ξενοδοχείο, Pacifae Golden Village, έχει εστιατόριο και μπαρ. Στη γύρω περιοχή υπάρχει μια πληθώρα διαθέσιμων επιλογών για κάποιων που θέλει να γευματίσει.

Το αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς απέχει μόνο 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Η παραλία Σκάλα απέχει μόνο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: €40 (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ