O serial killer της Κύπρου ομολόγησε άλλες δύο δολοφονίες γυναικών

O serial killer της Κύπρου ομολόγησε άλλες δύο δολοφονίες γυναικών

Υπέδειξε το σημείο που βρίσκεται άλλο ένα θύμα του και φέρεται να παραδέχθηκε τη δολοφονία μίας ακόμη αλλοδαπής

Καταιγιστικές είναι εξελίξεις με τον 35χρονο serial killer της Κύπρου, ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Φιλελεύθερος της Κύπρου, φέρεται να παραδέχθηκε την δολοφονία της 30χρονης Μaricar Valdez και άλλης μίας αλλοδαπής γυναίκας.

Τα μέλη της ανακριτικής ομάδας βρεθηκαν στο πεδίο βολής της Ορούντας, συνοδεύοντας τον 35χρονο για υπόδειξη σκηνών, και εντόπισαν το πτώμα σε λάκκο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα sigmalive.com, είναι σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης και δεν είναι αναγνωρίσιμο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 35χρονος φέρεται να μην έχει δηλώσει, πότε σκότωσε το συγκεκριμένο θύμα, ενώ οι πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν ότι ενδέχεται να πρόκειται για γυναίκα από το Νεπάλ ή απο την Ινδία..

Nωρίτερα, ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο φρεάτιο του μεταλλείου της Κοκκινόγειας, όπου τα μέλη της ΕΜΑΚ δεν εντόπισαν οτιδήποτε.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 35χρονος έχει ήδη ομολογήσει τους φόνους της 38χρονης Marry Rose Tiburcio και της 28χρονης, Arian Palanas Lozanο. Παράλληλα, αναζητείται η 6χρονη αγνοούμενη κόρη της πρώτης.