Χ. Παππάς: Γίνεται διακίνηση και χρήση ναρκωτικών μέσα στη Βουλή !

Την ερχόμενη Πέμπτη θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση που υπογράφουν 54 βουλευτές και αφορά τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, προκειμένου η προκαταρκτική εξέταση να συμπεριλάβει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών και για το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία.

Αυτήν την απόφαση πήρε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής στη σημερινή της συνεδρίαση, κατά τη διάρκεια της οποίας το ΠΑΣΟΚ ζήτησε να απαγορευθεί με τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής η οπλοφορία βουλευτών εντός του κοινοβουλίου, πρόταση που έγινε ομόφωνα αποδεκτή και αναμένεται σύντομα να γίνει πράξη.

Όμως την παράσταση έκλεψε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε να γίνεται έλεγχος κατά την είσοδο των βουλευτών όχι μόνο για το αν φέρουν όπλο, αλλά και για το αν έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών, με χρήση σκύλων, ή αλκοόλ, με χρήση αλκοτέστ. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι έχει στη διάθεσή του καταγγελίες για παράνομη διακίνηση και χρήση ναρκωτικών εντός της Βουλής, χωρίς, ωστόσο, να καταθέσει σχετικά στοιχεία όταν του ζητήθηκε, αν και επιφυλάχθηκε.