Πήραν φωτιά τα πλέι-οφ !

“Φωτιά” έβαλε στα πλέι-οφ η νίκη του Ατρομήτου μέσα στην Τούμπα, αλλά και αυτή του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αμφότερες με σκορ 2-1.

Μετά από τα αποτελέσματα αυτά, η βαθμολογία των πλέι-οφ διαμορφώνεται ως εξής:

1. Ατρόμητος 10
2. ΠΑΟΚ 10
3. Αστέρας Τρίπολης 8
4. ΠΑΣ Γιάννινα 7

Τι σημαίνει αυτό; Ότι την τελευταία αγωνιστική όλα παίζονται !

Αναλυτικότερα, ο Ατρόμητος φιλοξενεί στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα τον ΠΑΟΚ. Οι Περιστεριώτες είναι αυτοί που έχουν την τύχη τους στα χέρια τους, καθώς αν κερδίσουν τον Αστέρα, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα και κατακτούν μαθηματικά την πρώτη θέση, που οδηγεί στο Champions League. Την πρώτη θέση θα κατακτήσουν και σε περίπτωση ισοπαλίας, με την προϋπόθεση ότι ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει στα Γιάννινα, γιατί σε αυτήν την περίπτωση το εισιτήριο το παίρνει ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος μένει δεύτερος.

Αν όμως ηττηθεί ο Ατρόμητος; Τότε όλα εξαρτώνται από το παιχνίδι των Ιωαννίνων: Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει ή φέρει ισοπαλία παίρνει την πρώτη θέση, ενώ αν ηττηθεί, την πρώτη θέση και το εισιτήριο του Champions League θα το πάρει ο (τρίτος σήμερα) Αστέρας !

Ο μόνος που δεν έχει ελπίδες για την πρώτη θέση είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, που όμως σίγουρα θα προσπαθήσει να αποφύγει την τελευταία θέση, που σημαίνει και πρόωρη έναρξη των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.