Βουνό τα προβλήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μάχες σε δύο επίπεδα δίνει σε παρόντα χρόνο ο ΠΑΣ Γιάννινα. Από τη μία, ο Γιάννης Χριστόπουλος συνεχίζει την αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα, έχοντας το βάρος πολλαπλών απουσιών.

Από την άλλη, η διοίκηση της ομάδας έχει εξαπολύσει αγώνα για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, που θα βοηθήσει οικονομικά την ομάδα, ώστε να επενδύσει περαιτέρω τη νέα χρονιά.

Στα αγωνιστικά, ο Ντε Βινσέντι θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του κόντρα στον Αστέρα και ο Τζημόπουλος την ποινή της κόκκινης κάρτας, ένεκα της αποβολής του στο Περιστέρι.

Επτά κάρτες συμπλήρωσε και ο Λίλα και θα χάσει και τα δύο επόμενα παιχνίδια. Τραυματίας είναι ο Τάσος Πάντος και ο Γιώργος Νικλητσιώτης αισθάνεται αδιαθεσία.

Στα διοικητικά, οι ιθύνοντες του ΠΑΣ έχουν επικεντρωθεί στην τακτοποίηση των οφειλών προς το Δημόσιο. Οι Ηπειρώτες θα επιχειρήσουν να κάνουν νέα ρύθμιση στα χρέη προς την Εφορία. Σκοπός τους είναι να πείσουν την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ ότι δεν μπορούσαν για χρονικούς λόγους και όχι για άλλους, να δίνουν τα χρήματα της προηγούμενης ρύθμισης και ότι μια νέα ρύθμιση με ευνοϊκότερους όρους θα έλυνε διά παντός το πρόβλημα.

Στον ΠΑΣ είναι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουν. Αν όμως δεν το πράξουν, το όνειρο της ευρωπαϊκής συμμετοχής θα κάνει φτερά...