Τσαγκαράδα… εν δράση!

Φορέστε τα αθλητικά σας ρούχα και παπούτσια, κάντε ένα καλό ζέσταμα και είστε έτοιμοι για το πρώτο Φεστιβάλ Ορειβατικού & Θαλάσσιου Αθλητισμού Τσαγκαράδας, στο πανέμορφο Πήλιο.

Από την Τετάρτη 5 έως την Κυριακή 9 Ιουνίου, ο τοπικός Τουριστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος σας προσκαλεί για ένα πενταήμερο γεμάτο άθληση, δράση και πολύ διασκέδαση. Η περιοχή του ανατολικού Πηλίου γοήτευε πάντα τους ταξιδιώτες με την ιδιαίτερη γεωλογική της σύνθεση, τα τρεχούμενα νερά και το καταπράσινο τοπίο.

Είναι ο ιδανικός προορισμός για κάθε είδους υπαίθρια δραστηριότητα, αφού συνδυάζει άψογα τις ομορφιές του βουνού και της θάλασσας. Κατάβαση Φαραγγιών, αναρρίχηση φυσικού πεδίου, ποδήλατο βουνού, θαλάσσιο κανό, υποβρύχιες καταδύσεις, εναέρια διαδρομή, ιππασία, τοξοβολία, πεζοπορεία, αγώνας ανωμάλου δρόμου και αγώνας προσανατολισμού είναι τα 11 αθλήματα, που μπορείτε να επιλέξετε κατά τη διάρκεια αυτής της πενταήμερης περιπέτειας.

Συνδυάστε τις διακοπές με την αγάπη σας για τον αθλητισμό, παρακολουθώντας ή συμμετέχοντας σε extreme sports, καθώς και στο πλούσιο πρόγραμμα του φεστιβάλ. Παράλληλες θεματικές εκδηλώσεις, όπως σεμινάρια μετεωρολογίας, προσανατολισμού, Α' βοηθειών, προβολές ταινιών, αλλά και μουσικές εκδηλώσεις, street parties και πολλά άλλα διοργανώνονται καθημερινά.

Εκτός από σπουδαίους αθλητές, θα λάβουν μέρος και ερασιτέχνες και παιδιά, σε ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές. Σε όλες τις δραστηριότητες παρέχεται ο απαραίτητος εξοπλισμός, ενώ διεξάγονται υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση εξιδικευμένων εκπαιδευτών.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν όλες οι επιχειρήσεις – μέλη του Τουριστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου Τσαγκαράδας (ξενοδοχεία, εστιατόρια), προσφέροντας ειδικές τιμές, ενώ προσφορές ισχύουν και στις τιμές συμμετοχής στις διάφορες δραστηριότητες.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ