Ολοκληρώθηκε ο τρίτος διαγωνισμός Retail Championship

Για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε με επιτυχία ο διαγωνισμός Retail Championship (για το έτος 2012) από τη Διεύθυνση Marketing & Στρατηγικής Εμπορίας των εταιρειών "ΕΚΟ" και "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ".

Κεντρικός στόχος του διαγωνισμού είναι να αξιολογεί την επίδοση όλων των στελεχών σε πωλήσεις, πρατήρια και εταιρίες με σήματα ΕΚΟ (Ελλάδα, Κύπρο, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία, Σερβία), BP (στην Ελλάδα), αλλά και ΟΚΤΑ (σε FYROM).

Άξονες για την αξιολόγηση αυτή είναι η ασφαλής λειτουργία των πρατηρίων, η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και η επίτευξη των ετήσιων επιχειρησιακών στόχων.

Οι νικητές βραβεύθηκαν σε μία ειδική τελετή, όπου παρευρέθη και ο μοναδικός Έλληνας ορειβάτης που έχει φτάσει τρεις φορές σε κορυφές άνω των 8.000 m, Παναγιώτης Κοτρωνάρος, ο οποίος και προλόγισε την εκδήλωση.

Τα βραβεία στους νικητές παρέδωσαν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ κ. Ι. Ψυχογυιός, ο Γενικός Διευθυντής Διεθνούς Εμπορίας κ. Π. Καραλής καθώς και διευθυντικά στελέχη του Ομίλου. Σημειώνεται παράλληλα, ότι ο διαγωνισμός για το 2013 είναι ήδη σε εξέλιξη.