Σώστε με, δεν θέλω να παντρευτώ τον βασιλιά

Η 22χρονη Tintswalo Ngobeni είναι μια πανέμορφη κοπέλα από τη Σουαζιλάνδη που τον τελευταίο καιρό ζει στη Μεγάλη Βρετανία με τον φόβο της απέλασης. Αν γυρίσει πίσω στην πατρίδα της κινδυνεύει – στην καλύτερη περίπτωση- να παντρευτεί τον Βασιλιά της Ζουαζιλάνδης με τη βία και να γίνει η 14η σύζυγος στο χαρέμι του.  

Η νεαρή επιλεχθεί από τον 45χρονο μονάρχη, ο οποίος είχε στεφθεί βασιλιάς σε ηλικία 18 ετών και έγινε ο νεαρότερος μονάρχης του κόσμου, να γίνει γυναίκα του, μαγεμένος από την εξωτική της ομορφιά . Ως εδώ, η πρόταση θα έμοιαζε με ρομαντικό παραμύθι αν ο  βασιλιά Mswati III δεν παντρευόταν κάθε χρόνο- όπως είναι το έθιμο- μια νεαρή παρθένα κοπέλα.  

"Άρχισε να μου τηλεφωνεί στο οικοτροφείο. Με ρωτούσε αν ήθελα να γίνω μέλος της βασιλικής οικογένειας. Δεν ήθελα ωστόσο να τον παντρευτώ και να ζήσω μια ζωή αφιερωμένη στο βασιλιά. Οι γυναίκες του φυλακίζονται  στο παλάτι και δεν μπορούν να πάνε πουθενά αν δεν το αποφασίσει ο βασιλιάς", δήλωσε η Ngobeni, η οποία εγκατέλειψε τη χώρα της για να μη γίνει η 14η γυναίκα του Mswati.  

Η Μεγάλη Βρετανία απέρριψε πριν λίγο καιρό την αίτηση ασύλου  που έκανε η 22χρονη κοπέλα, η οποία αρνείται να επιστρέψει στην Σουαζιλάνδη. “ Κανείς δεν μπορεί να απορρίψει ή  να παρακούσει το βασιλιά ",  εξηγεί χαρακτηριστικά.