Μέσω του google maps βρήκε τους χαμένους του γονείς 20 χρόνια μετά

Ήταν ένα ήσυχο πρωινό του 1990 όταν ο πεντάχρονος τότε Luo Gang γνώρισε την πιο σκληρή μορφή της ανθρώπινης φύσης: Απαγωγείς τον άρπαξαν ενώ κατευθυνόταν με τη μητέρα του στον παιδικό σταθμό.

Οι αδίστακτοι εγκληματίες οδήγησαν το παιδί 1.000 μίλια μακριά από το σπίτι του, και το έδωσαν (πούλησαν;) σε μια οικογένεια. Οι νέοι του γονείς τον λάτρεψαν και τον ανάθρεψαν σωστά, τόσο σωστά που του έδωσαν τα εφόδια να φύγει μακριά τους αναζητώντας τους φυσικούς του γονείς!

Ο 28χρονος σήμερα Luo Gang, αφού πρώτα επικοινώνησε με μια κινεζική υπηρεσία που αναλαμβάνει να βρίσκει "χαμένα παιδιά", κατάφερε να μάθει το όνομα της πόλης όπου γεννήθηκε. Το μόνο που θυμόταν ήταν δύο γέφυρες. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια των Google Maps, βρήκε τη γειτονιά της Guangan City όπου βρίσκεται το πατρικό του και έφτασε εκεί συγκινώντας τους πάντες.

Οι κινεζικές αρχές δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη αν θα κινηθούν εναντίον της ανάδοχης οικογένειας που υιοθέτησε τον Luo Gang το 1990, αλλά ο ίδιος δηλώνει ότι τους αγαπά και δεν επιθυμεί να υποστούν συνέπειες.

Με τη σειρά μας, ας ευχηθούμε η τεχνολογία να συνεχίσει να λυτρώνει ανθρώπινα δράματα και τα ανανεωμένα Google Maps, που αυτές τις ημέρες ανακοινώθηκαν στο Google I/O, να δείχνουν πάντα τον δρόμο προς ζεστές αγκαλιές...

Πηγή: thegang