Salty Bag: Οι πιο “ταξιδιάρικες” τσάντες!

Σήμερα θα μιλήσουμε για τα πιο στυλάτα και ξεχωριστά είδη ταξιδιού. Για τσάντες οι οποίες "κουβαλάνε" πάνω τους μαγικά ηλιοβασιλέματα, φουρτουνιασμένες θάλασσες, συγκλονιστικούς αγώνες και μοναδικές ιστορίες πολλών ετών! Που αναφερόμαστε; Στις Salty bag. Τις τσάντες που είναι φτιαγμένες από πανιά παροπλισμένων ιστιοπλοϊκών σκαφών!

Πρόκειται για την πρωτοποριακή επιχείρηση upcycling τεσσάρων νέων ανθρώπων, του Στρατή, του Πάνου, του Σπύρου και της Χρύσας, οι οποίοι σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν το παρελθόν για να φθάσουν στο μέλλον χρησιμοποιώντας πανιά ιστιοπλοϊκών σκαφών, τα οποία μετατρέπονται σε μια σειρά διαφορετικών προϊόντων: μικρά τσαντάκια καθημερινής χρήσης, βαλιτσάκια για ημερήσιες αποδράσεις και μεγάλες σακ βουαγιάζ ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους στα δικά σας χέρια…

 

Η επιχειρηματική τους ιδέα έχει όμως και ένα ανώτερο σκοπό, αφού μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις συγκεκριμένων μοντέλων, θα διατεθεί για να στηριχθεί η συμμετοχή Ελλήνων ιστιοπλόων στους Ολυμπιακούς του Ρίο!

Εάν φέτος το καλοκαίρι θέλετε να ταξιδέψετε με τα μοναδικά προϊόντα Salty bag, τα οποία έχουν διανύσει χιλιάδες ναυτικά μίλια στις Ελληνικές θάλασσες και έχουν πάνω τους τα αγωνιστικά νούμερα τους σκάφους στο οποίο ανήκαν επισκεφθείτε http://www.facebook.com/Saltybag και για παραγγελίες [email protected].