Κινητοποίηση της αστυνομίας για το δραπέτη – ληστή της Λάρισας

Ενισχυμένα αστυνομικά μέτρα σε όλη την Περιφέρεια της Ηπείρου, ισχύουν από χθες το απόγευμα, μετά τη διαπίστωση, ότι ο ένας από τους δύο δράστες της ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα Τράπεζας στη Λάρισα, είναι ο Αλβανός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων Gala Klement. 

Oι αστυνομικές αρχές της Ηπείρου, έχουν στήσει μπλόκα σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στα σύνορα με την Αλβανία, προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον κακοποιό, εάν αυτός επιχειρήσει να μεταβεί στη χώρα του μετά τη ληστεία.

 
Θυμίζουμε ότι ο ένας από τους δύο δράστες της ένοπλης ληστείας που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο υποκατάστημα τράπεζας στη Λάρισα, είναι ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Πρόκειται για τον Κάλα Κλέμεντ, από την Αλβανία, σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε δώσει στη δημοσιότητα η Αστυνομία στις 24 Μαρτίου. 
 
Η ληστεία σημειώθηκε στις 08:45 της Πέμπτης στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.
Οι δύο δράστες χωρίς να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στο υποκατάστημα και απείλησαν τους υπαλλήλους με δύο καλάσνικοφ. Κατόπιν, διέφυγαν, παίρνοντας μαζί τους σάκο που περιείχε περισσότερα από 1.000.000 ευρώ.