Φροντίδα και Styling για τα βαμμένα μαλλιά!

Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μπορεί να ανανεώσει την εικόνα σας αλλά μαζί με αυτό θα πρέπει να αλλάξει και η ρουτίνα περιποίησης τους.Τα προϊόντα για βαμμένα μαλλιά είναι εμπλουτισμένα με  ενυδατικά συστατικά για να κρατάνε την τρίχα όσο το δυνατόν πιο λεία, διαθέτουν ειδική σύσταση που βοηθάει στο «κλείδωμα» του χρώματος και της λάμψης, καθώς αυτό μπορεί να ξεθωριάζει με τον καιρό.

H σειρά περιποίησης Syoss Glossing Shine-Seal χρησιμοποιεί μια καινοτόμο τεχνολογία λάμψης που διαρκεί 48 ώρες, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται τα μαλλιά. Η επαγγελματική φόρμουλα με κερατίνη Pro-Cellium λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας, με ένα διαφανές φιλμ που προσφέρει εντυπωσιακή λάμψη που διαρκεί, εξασφαλίζοντας ένα super-glossy look!!!  Δείτε όλα τα προϊόντα της σειράς για την φροντίδα και το styling των βαμμένων μαλλιών σας!

Σαμπουάν-Syoss Glossing Shine Seal Shampoo: προσφέρει λαμπερό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.  Η ισχυρή φόρμουλα με κερατίνη Pro-Cellium, βασισμένη στην τεχνολογία λάμψης είναι ιδανική για θαμπά και κανονικά μαλλιά.(500ml – Ε.Λ.Τ. 4,50€)

Ενυδατική Κρέμα-Syoss Glossing Shine Seal Conditioner: χρησιμοποιείστε το μετά το λούσιμο, για να ξεμπερδέψετε εύκολα τα μαλλιά σας και να τους χαρίσετε απαλότητα. Η δομή των μαλλιών ενισχύεται, η επιφάνεια της τρίχας γίνεται πιο λεία και ελκυστική με αστραφτερή λάμψη. (500ml – Ε.Λ.Τ. 5,10€)

Λάδι περιποιήσης-Shine Seal Oil Treatment: ένα ελαφρύ, δυναμωτικό λάδι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πριν το λούσιμο ως δυναμωτικό ή σαν θεραπεία σε νωπά ή στεγνά μαλλιά για να δώσετε λάμψη.(100ml – Ε.Λ.Τ. 7,99€)

Μάσκα-Syoss Glossing Mask 10 Day Shine Treatment: λάμψης και ενδυνάμωση με αποτέλεσμα που διαρκεί μέχρι και 10 μέρες δίχως να βαραίνει τα μαλλιά. Χρησιμοποιείστε το μια φορά την εβδομάδα.(250 ml – Ε.Λ.Τ. 6,29€)

Η σειρά styling Syoss Glossing Hold προσφέρει κράτημα και λάμψη για 24 ώρες. Η ισχυρή του φόρμουλα με το σύστημα Pro-Styling δίνει στο χτένισμα extra δυνατό κράτημα για τέλειο έλεγχο, χωρίς να κολλάει και να αποδυναμώνει την τρίχα ενώ το gloss seal προσφέρει αστραφτερή λάμψη.  Η σειρά περιλαμβάνει λάκ και αφρό.

Syoss Glossing Hold Shine Seal Hairspray: extra δυνατό κράτημα και λάμψη μεγάλης διάρκειας.Δεν αφήνει κατάλοιπα στα μαλλιά και αφαιρείται εύκολα με το χτένισμα.(400ml – Ε.Λ.Τ.5,69€)

Syoss Glossing Hold Styling Mousse: προσφέρει κράτημα χωρίς να κολλάει για 24 ώρες.Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε νωπά μαλλιά μια ποσότητα στο μέγεθος της παλάμης και χτενίστε όπως επιθυμείτε. Η χρήση θερμότητας με το σεσουάρ μαλλιών θα ενισχύσει το εξαιρετικό αποτέλεσμα.(250ml – Ε.Λ.Τ. 5,69€)