Μετεγγραφή έκπληξη για Ρούνεϊ

Η Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρεται στα ρεπορτάζ, δεν τον θέλει. Ομοίως η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου! Η Νιούκαστλ, από την άλλη, επιθυμεί να κάνει σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία τη μεγάλη έκπληξη και να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportsdirectnews.com οι καρακάξες έχουν ήδη προσεγγίσει τον ατζέντη του Άγγλου στράικερ, με σκοπό να τον εντάξουν στο δυναμικό τους! Πηγή, μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα δήλωσε στην εν λόγω ιστοσελίδα: "Είναι δυνατός επιθετικός, θα έχει απήχηση στον κόσμο και θα κάνει καλό στο όνομα του συλλόγου. Κρατιούνται χαμηλοί τόνοι για το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ, επειδή δεν έχει υπάρξει άμεση επαφή με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".
Η εν λόγω πηγή, πάντα με βάση το δημοσίευμα, ανήκει σε μία εκ των πλευρών των διαπραγματεύσεων! Ο Ουέιν Ρούνι έχει εκδηλώσει την επιθυμία να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενδεχόμενο που πρέπει να θεωρείται σίγουρο. Η προσφορά μπορεί να φθάσει και τα 40 εκατομμύρια ευρώ, οπότε στην περίπτωση αυτή θα έγκειται στη διακριτική ευχέρεια του παίκτη για το αν θέλει να πάρει μεταγραφή στους "magpies".

πηγή: novasports.gr