Διαμαντίδης και Γκιστ… ξανά σε δράση

Διαμαντίδης και Γκιστ… ξανά σε δράση

Πρωταγωνιστούν σε νέο ντοκιμαντέρ της Ευρωλίγκας

EuroLeague συνεχίζει τα αφιερώματα σε ομάδες και παίκτες θρύλους της διοργάνωσης και σύντομα θα δούμε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Guardian of a Legacy», με πρωταγωνιστές τους άσους του Παναθηναϊκού Νικ Καλάθη, Τζέημς Γκιστ αλλά και τον Δημήτρη Διαμαντίδη που...επιστρέφει!

Στο βίντεο διάρκειας 1.30' που μας βάζει στο κλίμα του ντοκιμαντέρ, ο Καλάθης υποδέχεται τον Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ και μαζί ξεκινάνε τα pick n roll με τον Τζέιμς Γκιστ, τα οποία σημάδεψαν -και σημαδεύουν- το αγωνιστικό στυλ των «πρασίνων».

Μάλιστα ο Νικ υποδέχεται τον εμβληματικό αρχηγό του «τριφυλλιού» με την ατάκα: «Σε υπογράψαμε για μισή σεζόν;» ενώ σχολιάζει για το ρόλο του στην ομάδα: «είναι τιμή μου να είμαι ηγέτης σε αυτήν την ομάδα όπου υπήρξαν αρχηγοί οι Διαμαντίδης και Αλβέρτης. Είναι δουλειά μου να διατηρήσω την παράδοση και να κάνω την ομάδα πετυχημένη».

Από την πλευρά του ο Τζέημς Γκιστ τονίζει ότι  «η επαφή με τα μάτια αρκεί» για ένα πετυχημένο pick n roll ενώ ο Ρικ Πιτίνο συμπληρώνει: «Ξέρει πάντα τι θα συμβεί στο παιχνίδι και είναι ένα και δύο βήματα πιο μπροστά».

Η συνέχεια επί της οθόνης...