H Turkish Airlines φέρνει στην Ελλάδα σημαντικούς εκπροσώπους του Τουρισμού

Σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την εισροή ξένων τουριστών στη χώρα μας, η αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines συνεχίζει την επιτυχημένη διοργάνωση FAM trip, φιλοξενώντας στην Ελλάδα τουριστικούς πράκτορες από διάφορες χώρες.

Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία συνδιοργάνωσε το ταξίδι και τις τελευταίες μέρες βρίσκονται στην Αθήνα περισσότεροι από 90 εξέχοντες τουριστικοί πράκτορες από το τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Γεωργία, τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, το Ιράν και το Αζερμπαϊτζάν.

Οι καλεσμένοι ξεκίνησαν τη γνωριμία τους με την Ελλάδα, από την Αθήνα και έκαναν ένα σύντομο ταξίδι στο διάσημο νησί των Ανέμων, τη Μύκονο. Το ταξίδι τους περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων και ξενάγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αθήνας.

Στόχος ήταν η ανάδειξη της πληθώρας των επιλογών, που προσφέρει η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός, μέσω της προσωπικής εμπειρίας, μέσω της οποίας θα γίνει δυνατή μια πιο αποτελεσματική προώθηση της χώρας μας στους ξένους τουρίστες .

Οι τουριστικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την διάσημη ελληνική φιλοξενία, να διασκεδάσουν και φυσικά να ανακαλύψουν τις παροδοσιακές γεύσεις της Ελλάδας.

Κάθε βραδιά διοργανώνονταν θεματικές εκδηλώσεις, προς τιμήν των προσκεκλημένων, στις οποίες η ελληνική κουζίνα και διασκέδαση είχαν την τιμητική τους. Την Δευτέρα 13 Μαΐου, σε ένα Gala Dinner, που πραγματοποιήθηκε στο Grand Resort Lagonissi, δόθηκε μια μεγάλη γιορτή με ζωντανή μουσική και γεύσεις υψηλής γαστρονομίας. Στη γιορτή παρευρέθηκαν σημαντικοί παράγοντες του Τουρισμού της Ελλάδας.

Η ικανοποίηση όλων ήταν έκδηλη σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς και η όλη ταξιδιωτική εμπειρία αναμένεται να μεταφερθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στους κατοίκους των χωρών, που συμμετείχαν και να αποδώσει τα μέγιστα στην αύξηση της τουριστικής κίνησης στη χώρα μας.