Cyber-shot HX50V: ο καλύτερος σύντροφος στα ταξίδια σας

Η Cyber-shot HX50V είναι η νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της Sony, που απευθύνεται σε όσους ζητούν κάτι παραπάνω από την κάμερα του κινητού τους.

Σύμφωνα με το thegang.gr, η νέα compact μηχανή διαθέτει Exmor R CMOS αισθητήρα 20,4 megapixel, ισχυρό οπτικό ζουμ 30x και σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, που προσφέρουν ολοζώντανες φωτογραφίες και Full HD βίντεο, ακόμα και όταν, βρίσκεστε μακριά από το θέμα σας.

Μάλιστα, ακόμα και σε ζουμ 30x, η HX50 παρέχει σταθεροποίηση εικόνας δυο φορές πιο αποτελεσματική από τη Cyber-shot HX200V. Ο επεξεργαστής BIONZ και ο μεγάλος αισθητήρας συνεργάζονται με αποτέλεσμα εικόνες ανώτερης ποιότητας, με εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Με διπλάσια ταχύτητα από την Cyber-shot HX200V σε πλήρες ζουμ, η αυτόματη εστίαση υψηλής ταχύτητας συλλαμβάνει, ακόμα και τις πιο γρήγορες στιγμές που χάνονται, και τις απαθανατίζει. Επιπλέον, το ενσωματωμένο Wi-Fi σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις φωτογραφίες γρήγορα και εύκολα.

Οι πιο προχωρημένοι μπορούν απλώς με ένα διακόπτη να ρυθμίζουν την αντιστάθμιση έκθεσης και να ελέγχουν χειροκίνητα λειτουργίες, όπως τις P/A/S/M. Η τεχνολογία Multi Interface Shoe επιτρέπει τη σύνδεση ενός συμβατού ηλεκτρονικού σκοπεύτρου, φλας ή μικρόφωνου, ώστε να έχετε καλύτερη ποιότητα ήχου στα βίντεο – ο ιδανικός συνδυασμός με τη δυνατότητα εγγραφής υψηλής ποιότητας βίντεο Full HD (50p). Χάρη στη συμβατότητα με την τεχνολογία TRILUMINOS Colour, ό,τι γυρίσετε μπορείτε να το απολαμβάνετε με πλούσια, φυσικά χρώματα όταν, τα προβάλετε σε οποιαδήποτε τηλεόραση με TRILUMINOS Display.

Η HX50V διαθέτει λειτουργικότητα GPS (GPS Log Recording), για να θυμάστε που γυρίσατε τις σκηνές, αφού επιστρέψετε από τα ταξίδια σας, ενώ η μπαταρία λιθίου-ιόντος X-type, αν και μικρότερη από τα προηγούμενα μοντέλα, αποδίδει 400 φωτογραφίες με μία φόρτιση.