Kαρεμπέ, Πιρές, Βούισιτς δίνουν Ολυμπιακό

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες βρέθηκαν σήμερα στην Trafalgar Square σε εκδήλωση της Ευρωλίγκας, έπαιξαν με παιδιά και έδωσαν τις προβλέψεις τους για το Final Four.

Η Ευρωλίγκα έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο διοργανώνοντας μία ξεχωριστή εκδήλωση σε μία από τις πιο κεντρικές πλατείες του Λονδίνου στις 11 το πρωϊ.

Στην Trafalgar Square είχε διαμορφωθεί σε ένα γιορτινό σκηνικό με γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ και αρκετούς πολύ γνωστούς καλεσμένους.

Από τον χώρο του ποδοσφαίρου παρόντες ήταν οι Κριστιάν Καρεμπέ, Ρομπέρ Πιρές και Γκρέιαμ Λε Σο. Από τον χώρο του μπάσκετ οι Ραμούνας Σισκάουσκας, Νίκολα Βούισιτς, Τζο Αρλάουκας και Μπράιαν Λάνγκντον, ενώ χρώμα ΝΒΑ έδωσε η παρουσία του Ρίκι Ρούμπιο.
 

Στο γιορτινό σκηνικό που είχε δημιουργηθεί πραγματοποιήθηκαν αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή παιδιών από τα Special Olympics.

Επίσης οι παρόντες φίλαθλοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε παιχνίδια "ένας εναντίον ενός", αλλά και να φωτογραφηθούν με ομοίωμα του Κυπέλλου της Ευρωλίγκας.

Καρεμπέ: "Στηρίζω Ρεάλ και Ολυμπιακό"

Πολύ ενδιαφέρον όμως είχαν οι προβλέψεις των παρόντων αστέρων για το Final Four.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μάλλον προβλέψιμα μας εκδήλωσε την προτίμησή του για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ολυμπιακό, ομάδες άλλωστε στις οποίες αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής.

Ο Γάλλος παλαίμαχος μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και για τον αυριανό τελικό Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο με τον Αστέρα Τρίπολης!

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ Ρομπέρ Πιρές από την πλευρά του πρόβλεψε επίσης τελικό Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακού!

Πολλές πιθανότητες για την κατάκτηση του τροπαίου στον Ολυμπιακό όμως δίνει και ο πρώην παίκτης του Νίκολα Βούισιτς.

"Ο Ολυμπιακός έχει κάτι ξεχωριστό. Αφού τα κατάφερε πέρσι γιατί να μην τα καταφέρει και φέτος; Έχω πολλές όμορφες ανανμνήσεις από τον Ολυμπαικό και την Ελλάδα, κρίμα που δεν κατάφερα να κερδίσω ένα τρόπαιο Ευρωλίγκας", μας είπε χαρακτηριστικά ο Κροάτης.

Από την πλευρά του, ο Ραμούνας Σισκάουσκας τόνισε πως "οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που έχουν απομείνει από πέρσι θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση".

Ο μοιραίος παίκτης των Ρώσων στον περσινό τελικό της Πόλης είναι φανερό ότι δεν έχει ξεπεράσει την απογοήτευση...

πηγή: novasports.gr