Ποιο είναι το πιο πράσινο μπαλκόνι;

Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα αλλά... ποιο έχει το καλύτερο πράσινο;

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει διαγωνισμό με σκοπό να αναδείξει το πιο πράσινο μπαλκόνι ή αυλή στην πόλη.

Πρόκειται για τη μεγάλη οικολογική γιορτή με το σύνθημα “Ζω Οικολογικά Καθημερινά”. “Ανεβάστε την καλύτερη φωτογραφία σας ή παζλ φωτογραφιών, ψηφίστε και διαδώστε το μήνυμα” αναφέρεται στο κάλεσμα προς τους δημότες με στόχο oι καλύτερες συμμετοχές να αναδειχθούν μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας σε συνδυασμό με την απόφαση της εντεταλμένης κριτικής επιτροπής.

Οι προετοιμασίες για τον διαγωνισμό σε συνεργασία με την ομάδα του GreenParty (GP) έχουν ξεκινήσει και η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή.

Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να φωτογραφήσει τη δική του “πράσινη γωνιά” ή πρωτοβουλία και να την ανεβάσει στην ιστοσελίδα της ομάδας GP, www.greenparty.gr από 5 Μαΐου έως 5 Ιουνίου. (Όσοι αδυνατούν μπορούν να ζητήσουν βοήθεια από την ομάδα του GreenParty η οποία έχει την δυνατότητα να τραβήξει και τις φωτογραφίες).

Τα τρία πρώτα βραβεία θα κερδίσουν την ανάπλαση του μπαλκονιού τους συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνούν ηλεκτρονικά μέσω των ιστοσελίδων της ομάδας GreenParty: [email protected], www.greenparty.gr, ή στη σελίδα της στο FB www.facebook.com/greenparty αλλά και στα τηλέφωνα 2310530585 και 2310535280.