Πρώτα βοηθός του Φέργκιουσον ο Μόγιες πριν τον αντικαταστήσει;

Όλο και πιο κοντά στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως πλησιάζει ο προπονητής της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγιες, με τους bookmakers να έχουν ρίξει πολύ χαμηλά την απόδοση για το ενδεχόμενο να είναι αυτός ο διάδοχος του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ωστόσο, δε θα είναι τόσο εύκολο να ξεφύγει από τη “σκιά” του θρυλικού μάνατζερ της Γιουνάιτεντ...

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, εντείνονται οι φήμες που αναφέρουν ότι ο Μόγιες θα περάσει ένα χρόνο ως “Νο.2” της Γιουνάιτεντ, πίσω από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ώστε να μάθει τα “κόλπα” του όταν ο 71χρονος τεχνικός αποσυρθεί οριστικά από την προπονητική. Κάτι τέτοιο δε θα πρέπει να θεωρείται απίθανο, μια και το συμβόλαιο του Μόγιες με την Έβερτον λήγει το καλοκαίρι και δεν έχει ακόμα ανανεωθεί.

Ο Μόγιες μπορεί να μην έχει κερδίσει κανένα τρόπαιο με την Έβερτον, στης οποίας τον πάγκο κάθεται εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, όμως όλοι του αναγνωρίζουν ότι έχει καταφέρει με ένα σχετικά χαμηλό μπάτζετ να έχει μία σταθερά ανταγωνιστική ομάδα, και αυτός είναι ένας από τους λόγους που είναι ο επικρατέστερος για τη διαδοχή του Φέργκιουσον.