Σκότωσε 55χρονη αστρολόγο – με το αυτοκίνητό της !

Μια 55χρονη γυναίκα παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της, το οποίο οδηγούσε 43χρονος άνδρας. Πρόκειται για τη γνωστή αστρολόγο Νατάσα Λιβάνη.

Το περιστατικό συνέβη στις 03:10 της Μεγάλης Τρίτης στην οδό Ασκληπιού στην Κηφισιά και ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 43χρονος διατηρούσε σχέση με την 55χρονη και μετά από έναν καβγά που είχε το ζευγάρι, ο άνδρας μπήκε στο αυτοκίνητό της άτυχης γυναίκας, την παρέσυρε και την τραυμάτισε θανάσιμα.

Περίοικοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα, ώστε να έρθει τελικά η Αστυνομία και να τον συλλάβει.  Ο 43χρονος ήταν υπό την επήρρεια μέθης.

Το περιστατικό συνέβη έξω απο το σπίτι της γυναίκας, ο δράστης συνελήφθη και οδηγείται στον Eισαγγελέα, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της προανάκρισης, ο 43χρονος έπινε στο σπίτι τους με τον γιο της 55χρονης από προηγούμενο γάμο και κάποια στιγμή, τον πήγε στο δικό του σπίτι, με το αυτοκίνητο της μητέρας του.

Μετά από λίγο, όπως είπε στους αστυνομικούς ο γιος του θύματος, χτύπησε το τηλέφωνο του και όταν το σήκωσε άκουσε την μητέρα του σε κατάσταση πανικού.

Ο γιος έτρεξε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα του κάτω απο τις ρόδες του αυτοκινήτου της και τον 43χρονο σε μικρή απόσταση από αυτό, σε κακά χάλια απο το μεθύσι.

Εν τω μεταξύ, οι γείτονες που είχαν ακούσει τον καυγά είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία και ο 43χρονος συνελήφθη. Όπως λένε, οι καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται απο την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.