Η Χαρούλα Αλεξίου “τραγουδάει” για τον Ίθαν Χοκ

Η φωνή της Χαρούλας Αλεξίου "ντύνει" το τρέιλερ της νέας ταινίας του Ιθαν Χοκ!

Για την προώθηση της διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής "Βefore Midnight", οι παραγωγοί του Χόλιγουντ επέλεξαν το κομμάτι "Για ένα tango".

Η ταινία "Βefore Midnight", μετά το "Before Sunrise" και το "Before Sunset" αποτελεί το τρίτο μέρος μιας τριλογίας και τα γυρίσματά της έγιναν στο Παρίσι, τη Βιέννη, αλλά και σε πολύ όμορφα μέρη του νομού Μεσσηνίας, όπως είναι η Πύλος, η Κορώνη και η Καρδαμύλη.

Έχει ήδη προβληθεί στο Φεστιβάλ Βερολίνου, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές.

"Ο σκηνοθέτης Ρίτσαρν Λινκλεΐτερ αλλά και ο Ιθαν Χοκ, που αγαπάει την Ελλάδα και την έχει επισκεφθεί αρκετές φορές, είχαν την ιδέα να ντυθεί το τρέιλερ με τη φωνή της Χαρούλας. Κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα πολύ όμορφο τραγούδι το οποίο μιλάει για ένα tango, κάτι δηλαδή που αντιπροσωπεύει το θέμα της ταινίας, αφού αναφέρεται σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι" λέει στην «Espressο» πηγή από το περιβάλλον της παραγωγής που ασχολήθηκε με τα γυρίσματα στην Ελλάδα.

Η Ζιλί Ντελπί παίζει στο πλευρό του Ίθαν Χοκ, ενώ έχουμε και μία ελληνική συμμετοχή που είναι η ηθοποιός Ξένια Καλογεροπούλου.

"Ήταν υπέροχη εμπειρία που βρεθήκαμε ξανά όλοι μαζί, αυτή τη φορά στην πανέμορφη Ελλάδα, και επισκεφθήκαμε και πάλι τη ζωή της Σελίν και του Τζέσι, εννέα χρόνια μετά τη σκηνή στην οποία ο δεύτερος επρόκειτο να χάσει την πτήση του από το Παρίσι", τόνισαν σε κοινή δήλωσή τους ο σκηνοθέτης και οι πρωταγωνιστές της ταινίας, που θα δούμε φέτος στις σκοτεινές αίθουσες.

Από 13 Ιουνίου θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε, ως τότε ας πάρουμε μια γεύση από το τρέιλερ.