Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Μαρία Μπεκατώρου

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Μαρία Μπεκατώρου

Συγκινήθηκε με τα όσα είπε δημόσια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Την εποχή που συμμετείχε στην εκπομπή Τα Καρντάσιανς θυμήθηκε η Μαρία Μπεκατώρου στο χθεσινό επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar.

Η Μελίνα Μακρή, ερμήνευσε τραγούδια της Μελίνας Ασλανίδου, όταν η δεύτερη είχε βρεθεί στο πλατό των Καρντάσιανς στο πλευρό των Δημήτρη Σταρόβα, Γρηγόρη Αρναούτογλου και Μαρίας Μπεκατώρου.

Στο τέλος της ερμηνείας της, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Your Face Sounds Familiar πήρε τον λόγο και κρατώντας την Μαρία Μπεκατώρου από το χέρι είπε: «Έχω αρκετά χρόνια να βρεθώ σε ένα show, από την εποχή του Πολύ την Κυριακή. Είμαι παιδί του Ant1 τα τελευταία χρόνια. Το YFSF είναι συγκλονιστική παραγωγή, μπράβο.» και πρόσθεσε: «Και κάτι τελευταίο... Θέλω μια χάρη. Θέλω κάτι να πω γιατί της το λέω εδώ και καιρό, νομίζω ότι η Μαρία πραγματικά είναι συγκλονιστική. Διανύει μια από τις ωραιότερες στιγμές της. Ίσως είναι η ωραιότερη στιγμή της καριέρας της. Είναι συγκλονιστική!»

Τότε ο παρουσιαστής έπεσε στα γόνατα και φίλησε τα χέρια της Μαρίας Μπεκατώρου ενώ το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Η Μαρία Μπεκατώρου προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα που έτρεχαν στα μάγουλα της αλλά δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνηση της για τα όσα άκουσε να λέει ο καλός της φίλος και πρώην συνεργάτης της.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 34.00 στο βίντεο που ακολουθεί: