Συνταγές της στιγμής: Η ελληνική κουζίνα πιο απλή από ποτέ

Ο τίτλος του είναι “Συνταγές της Στιγμής” και βασίζεται σε εύκολες συνταγές ζυμαρικών με ελληνικά προϊόντα που ετοιμάζονται γρήγορα, εύκολα και κυρίως οικονομικά.

Η Μαρίνα Λύδα Κουταρέλλη, CEO της εταιρείας επικοινωνίας Communication Lab, έχοντας, ήδη, επιμεληθεί το βιβλίο “Γλυκίσματα και Κεράσματα από την κουζίνα του Poseidonion Grand Hotel”, πλέον πειραματίζεται με πιο “αλμυρές” μαγειρικές προτάσεις και μάλιστα σύμφωνα με την ίδια: “Με αυτό το βιβλίο, θέλω να παροτρύνω τους αναγνώστες να πειραματιστούν εύκολα και με φθηνά υλικά που συνήθως έχουν ήδη στην κουζίνα τους, χρησιμοποιώντας ως έμπνευση τα ζυμαρικά”.

Στις 118 σελίδες του θα ανακαλύψετε αρκετές ενότητες: Τα Βασικά, Οι Σούπες, Τρώμε σε 15 λεπτά, Τρώμε σε 30 λεπτά, Κριθαροτά, και Για να γλυκαθείτε, όλα προσαρμοσμένα σε συνταγές μαγειρικής εντελώς βιωματικές και που δεν ακολουθούν τη λογική των πολλών συστατικών και των μεγάλων συνταγών.

Η ιδέα για τη δημιουργία του βιβλίου συνελήφθη από κοινού με την Τίνα Κίκιζα, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας ζυμαρικών “ΜΕΛΙΣΣΑ”, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην πετυχημένη διοργάνωση “Spetses mini Marathon”, όπου και αντιλήφθηκαν ότι παρόλο που η εποχή αλλάζει και κινείται ταχύτατα, η ανάγκη για ένα ζεστό σπιτικό φαγητό παραμένει αναλλοίωτη.

Το βιβλίο κοστίζει 18 ευρώ και πωλείται σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία πανελλαδικά.