Κάμερον Ντιαζ: Στο κυνήγι του… χαμένου ερωτικού της βίντεο

Μια μίνι απόδραση μακριά από τη ρουτίνα της οικογενειακής ζωής αποφάσισαν να κάνουν η 40χρονη σταρ και ο σύζυγός της. Διέμειναν σε ξενοδοχείο και προκειμένου να αναζωπυρώσουν το πάθος στο γάμο τους, αποφάσισαν να βιντεοσκοπήσουν τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Μόνο που, την επόμενη μέρα που ξύπνησαν, το βίντεο ήταν άφαντο!

Αυτή είναι η ιστορία της νέας κωμωδίας της Sony Pictures με τίτλο "Sex Tape".

Πρωταγωνιστές είναι η Κάμερον Ντίαζ και ο Τζέισον Σίγκαλ, γνωστός από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "How I met your mother", που επιδίδονται σε ένα ξεκαρδιστικό κυνήγι αναζήτησης της επίμαχης ερωτικής κασέτας!

Αν και ο ρόλος αρχικά προοριζόταν για τη Ρις Γουίδερσπουν, τελικά ανατέθηκε στη Ντίαζ, η οποία αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να βάλει και τυπικά της υπογραφή της.

Την σκηνοθεσία του φιλμ έχουν αναλάβει οι Τζέισον Σίγκελ και Τζέικ Κάσνταν.

Αναμφισβήτητα, η ξανθιά ηθοποιός βρίσκεται σε μία από τις πιο δημιουργικές της περιόδους, καθώς ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο πολυαναμενόμενο "The Counselor" του Ρίντλεϊ Σκοτ μαζί με σχεδόν το μισό Χόλιγουντ, στη μαύρη κωμωδία "The Other Woman" από το Νικ Κασαβέτις, με τον Λέσλι Μαν και το μοντέλο Κέιτ Άπτον, ενώ στην ατζέντα της υπάρχει και η ταινία δράσης "Agent: Century 21" με τον Μπενίσιο ντελ Τόρο.