Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, στις 29 Απριλίου, για 4η συνεχόμενη χρονιά, το Make a Wish ενώνεται με όλα τα παραρτήματα του Οργανισμού σε ολόκληρο τον κόσμο και μαζί με όλους γιορτάζουμε την εκπλήρωση της πρώτης ευχής, του Chris, το 1980, μιας ευχής που ενέπνευσε τη δημιουργία του Make-A-Wish ως Οργανισμό, περισσότερα από 30 χρόνια πριν.

Η εκστρατεία για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, στην Ελλάδα θα διαρκέσει ολόκληρο τον Απρίλιο και αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία να μιλήσουμε δυνατά για το σημαντικό Έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), να μοιραστούμε με ολόκληρο τον κόσμο τη δύναμη και τη μαγεία της εκπλήρωσης μιας ευχής.

Έτσι, με κεντρικό σύνθημα “Μοιράσου τη δική σου Ευχή” γιορτάζουμε φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και μάλιστα με μια μεγάλη γιορτή στην πλατεία Συντάγματος, την Κυριακή 28 Απριλίου, από τις 11:00 το πρωί έως τις 15:00, με πολλές Ευχές, κέφι, μουσική και μια χορευτική έκπληξη.

Συγκεκριμένα στις 28 Απριλίου:
Ένας τοίχος Ευχών, θα βρίσκεται στο Σύνταγμα, στον οποίο ο καθένας θα μπορεί να γράφει τη δική του Ευχή – “Μοιράσου τη δική σου Ευχή” 

- Η Βίκυ Καγιά, η Πρέσβειρα του Οργανισμού, θα είναι παρούσα και θα υποδέχεται τον κόσμο εκπροσωπώντας το Μake-A-Wish. 
- Ο Easy 97.2 και όλοι του οι παραγωγοί θα βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος, μεταδίδοντας ζωντανά στον αέρα του σταθμού όλα όσα θα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και διασκεδάζοντας μας με soft μουσική.
- Διάσημοι από τον χώρο της τέχνης και Ολυμπιονίκες, που στηρίζουν το Μake-A-Wish και που πάντοτε είναι στο πλευρό των παιδιών ευχής, θα σας περιμένουν να μοιραστείτε μαζί τους την Ευχή σας και την αγάπη σας για το Make-A-Wish.
- Από τις 13:30 μέχρι τις 14:30, μια συναρπαστική χορευτική έκπληξη, θα ξεσηκώσει όλους όσοι βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ελπίδα και τη χαρά που μοιράζει το Μake-A-Wish τα τελευταία 17 χρόνια, στα παιδιά της Ελλάδας που έχουν ανάγκη

- Θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των σχολείων που συμμετείχαν και κέρδισαν τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό “Αστέρι της Ευχής”, ενός από τα μεγαλύτερα προγράμματα του Οργανισμού, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με όλα τα σχολεία της Ελλάδας για περισσότερα από 10 χρόνια.

- Από τις 12:00 και μετά, εξαιρετικά happenings για μικρούς και μεγάλους, με ζογκλέρ και άλλους καλλιτέχνες δρόμου θα πραγματοποιούνται για να διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους. Και φυσικά η Peppa το γουρουνάκι, θα είναι εκεί να βγάζει φωτογραφίες και να χαρίσει ξεχωριστές στιγμές με όλους τους μικρούς φίλους.

- Στη Θεσσαλονίκη την ίδια ημέρα προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, ο Λευκός Πύργος, μετά τη δύση του ηλίου, θα ντυθεί με φως στα χρώματα του Μake-A-Wish, μεταδίδοντας το μήνυμα της χαράς, της ελπίδας και της δύναμης για όλα τα παιδιά που μας χρειάζονται.

Ενώ, στις 29 Απριλίου, η Olympic Air, που συμμετέχει και υποστηρίζει την εκστρατεία του Μake-A-Wish για την Παγκόσμια Ημέρας Ευχής, θα μεταδίδει το μήνυμα του τόσο σημαντικού Έργου του Οργανισμού σε όλες τις πτήσεις της συγκεκριμένης ημέρας.