Μια 20χρονη Κινέζα το τρίτο θύμα των επιθέσεων στη Βοστόνη

Η 20χρονη Κινέζα Lu είναι το τρίτο θύμα των προχθεσινών βομβιστικών επιθέσεων στο μαραθώνιο της Βοστόνης, όπου έχασαν ακόμα  την ζωή τους ο 8χρονος Martin Richard και η 29χρονη Krystle Campbell. 

Η Lu ήταν φοιτήτρια του πανεπιστημίου της Βοστόνης και είχε αποφοιτήσει πρόσφατα.

Η άτυχη κοπέλα παρακολουθούσε  τον Μαραθώνιο της Βοστόνης τη Δευτέρα με δύο φίλους και ήταν στη γραμμή του τερματισμού, όταν εξερράγησαν οι βόμβες.

Ένας από τους φίλους της, ο Zhou Danling, τραυματίστηκε άσχημα και είναι σε κώμα.  Η Lu δεν κατάφερε να επιβιώσει....

O οκτάχρονος Ρίτσαρντ βρισκόταν κοντά στη γραμμή τερματισμού στο μαραθώνιο της Βοστώνης, έτρωγε το παγωτό του και περίμενε με τους συγγενείς του κάποιος φίλους να ολοκληρώσουν το γύρο.  Σκοτώθηκε επιτόπου, την στιγμή της έκρηξης ενώ η μητέρα του και η αδελφή τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ελάχιστα μέτρα από την οικογένεια Ρίτσαρντ βρίσκοταν η 29χρονη Κράιστλ Κάμπελ, που περίμενε στη γραμμή τερματισμού για να χειροκροτήσει κάποιον γνωστό της αθλητή. Η Κράιστλ βρέθηκε στο πεζοδρόμιο και, όταν ο πατέρας της έτρεξε στο νοσοκομείο για να την δει, ήταν ήδη νεκρή. 

Εκτός από τα τρία θύματα αυτής της τραγωδίας, οι αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί που είχαν κατασκευαστεί από χύτρες ταχύτητας , τραυμάτισαν ακόμα 170 ανθρώπους από τους οποίους δεκάδες έχουν ακρωτηριαστεί και αρκετοί νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.