Τσέλσι:20.000.000 είναι αρκετά για να αντικαταστήσει τον Τέρι

Το ποσό μαμούθ των 20.000.000 ευρώ είναι έτοιμη να διαθέσει η Τσέλσι στη Βάσκο ντα Γκάμα για να αποκτήσει τον κεντρικό της αμυντικό, Ντέντε, ο οποίος θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό που θα αφήσει ο Τζον Τέρι, ο οποίος θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς λήγει το συμβόλαιό του με τη λονδρέζικη ομάδα.

Η Βάσκο αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα, οπότε εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του το καλοκαίρι, ώστε να δει και ζεστό χρήμα να μπαίνει στα ταμεία της. Η τιμή εκκίνησης που έχει θέσει η βραζιλιάνικη ομάδα για τον παίκτη είναι λίγο πάνω από τα 20.000.000 ευρώ.

Οι Λονδρέζοι αναμένεται να κονταροχτυπηθούν με αρκετές ακόμα ομάδες, που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον βραζιλιάνο, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ να είναι αυτές που είχαν κάνει το ενδιαφέρον τους, πιο έντονο και τη δεύτερη να ετοιμάζει πρόταση για τον παίκτη περίπου 17.000.000 ευρώ.

Πάντως, πιο κοντά στην απόκτηση του Ντέντε φαίνεται πως είναι η Τσέλσι, καθώς είναι έτοιμη να δώσει ένα ποσό κοντά στα 23.000.000 για το κλείσιμο της συμφωνίας.

Ο ύψους 1.92, Ντέντε είναι βασικός και αναντικατάστατος στην άμυνα της Βάσκο, ενώ η ικανότητά του να "φτιάχνει" και παιχνίδι, έχει κάνει τους φίλους της ομάδας να του δώσουν το προσωνύμιο "Ντεντεκενμπάουερ".