Καρφιά Βενιζέλου για Γ. Παπανδρέου

Τα βέλη του Ευ. Βενιζέλου συγκέντρωσαν χθες ο Γιώργος Παπανδρέου και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που κατά τον ίδιο έχουν τη δική τους ατζέντα και δεν στηρίζουν το κόμμα.

Σύμφωνα με "Τα Νέα" ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου αναφορικά με τη στάση του απέναντι στην Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ λέγοντας πως "αν μου είχε τηλεφωνήσει θα τον συμβούλευα να μη στείλει υπόμνημα αλλά να παρουσιαστεί και να εκθέσει τις απόψεις μας". Στο κάδρο της κριτικής για το ίδιο ζήτημα έβαλε και τον Μιχάλη Καρχιμάκη – χωρίς να τον κατονομάσει – λέγοντας ότι κάποιοι λαλίστατοι στα social media έβγαλα ανακοινώσεις για τον Γιώργο Παπανδρέου και την Προανακριτική, όχι όμως για "εμένα και όσα έγιναν με Κασιδιάρη – Κωνσταντοπούλου".

Σε γενικές γραμμές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραπονέθηκε ότι τα στελέχη όχι μόνο δεν στηρίζουν την επίσημη γραμμή του κόμματος, αλλά ορισμένοι χαράσσουν τη δική τους προσωπική γραμμή. Σύμφωνα με "Τα Νέα" τα υπονοούμενα δεν αφορούσαν μόνο τη Θεοδώρα Τζάκρη, αλλά και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.