Κάλεσμα Γιώργου Σπανού για βοήθεια του κόσμου στα πλέι-οφ

Η νίκη δεν ήρθε για τον Ατρόμητο ούτε την προτελευταία αγωνιστική της Superleague, αν και προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά, ωστόσο, η είσοδος στα πλέι-οφ εξασφαλίστηκε.

Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών, Γιώργος Σπανός έκανε τις αλλαγές που έκρινε ότι χρειάζονταν και στηρίζει την ομάδα. Τη Δευτέρα απήυθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους του Ατρομήτου να σταθούν στο πλευρό της ομάδας στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Πάντως, οι ιθύνοντες της ομάδας του Περιστερίου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εξασφάλιση της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα, η διοίκηση του Ατρομήτου ζήτησε από τους φιλάθλους της ομάδας να γιορτάσουν όλοι μαζί την συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του Ατρομήτου:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ενόψει της ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της για την εξασφάλιση της συμμετοχής της ομάδας μας στο μίνι πρωτάθλημα των play offs.

Σε μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα το αγαπημένο μας "αστέρι" φιλοδοξεί να γιορτάσει την επέτειο των 90 χρόνων από τη γέννηση του προσθέτοντας στη βίβλο της ιστορίας του μια ακόμη πολύ μεγάλη επιτυχία.

Απευθύνουμε γενικό προσκλητήριο σε κάθε φίλαθλο, σε κάθε περιστεριώτη ξεχωριστά, ειδικά σε εκείνους που μέχρι τώρα δεν μπορέσαμε να φέρουμε κοντά μας.

Η Ισχύς αποκτάται (άλλωστε) εν τη Ενώσει.

Όλοι μαζί στα play offs σαν μια γροθιά, ενωμένοι, κρατώντας ψηλά την σημαία μας να δώσουμε τη μάχη ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την έξοδο του Ατρόμητου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά".