Η αλλαγή που ξάφνιασε τους παίκτες του MasterChef και το προσωπικό στοίχημα των κριτών

Η αλλαγή που ξάφνιασε τους παίκτες του MasterChef και το προσωπικό στοίχημα των κριτών

«Πρόκειται για ένα μαγειρικό scouting και θέλουμε να δούμε ποιου το μάτι "κόβει" καλύτερα»

Οι κουζίνες στο bootcamp του MasterChef έπιασαν φωτιά με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν μάχη για μια θέση στο παιχνίδι μαγειρικής. Πέρα από το άγχος του διαγωνισμού, είχαν να... χωνέψουν και μια έκπληξη που ήρθε από τους κριτές. Όπως τους αποκάλυψαν, έχουν ένα προσωπικό στοίχημα μεταξύ τους, να μαντέψουν και να έχουν στην ομάδα τους τον επόμενο Έλληνα MasterChef.

Το παιχνίδι πλέον παίζεται αλλιώς, αφού κάθε κριτής αναζητά να συμπληρώσει 7 άτομα στην ομάδα του, ανάμεσα στα οποία θεωρούν ότι βρίσκεται ο νικητής.

«Φέτος έχουμε βάλει ένα προσωπικό στοίχημα, ποιος από εμάς θα είναι αυτός που θα βρει, θα διακρίνει από σήμερα, τον επόμενο Έλληνα MasterChef. Έχει ο καθένας μας 7 ποδιές να δώσει. Όποιος καταφέρει με τη μαγειρική του να μας πείσει ότι αξίζει να πάρει την ποδιά, αυτόματα γίνεται μέλος της ομάδας μας. Οπότε εμείς διαμορφώνουμε τρεις διαφορετικές ομάδες και γινόμαστε οι μεντορές σας. Εννοείται πως και οι τρεις μας βρισκόμαστε εδώ για όλους σας. Αλλά όπως εσείς είστε έτοιμοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη στη νέα κουζίνα του MasterChef, έτσι και εμείς μεταξύ μας έχουμε βάλει αυτό το προσωπικό στοίχημα. Είναι θέμα γοήτρου. Στην ουσία πρόκειται για ένα μαγειρικό scouting και θέλουμε να δούμε ποιου το μάτι "κόβει" καλύτερα, δηλαδή ποιος θα διακρίνει τον επόμενο MasterChef», είπαν οι κριτές.

Δείτε το βίντεο από το Zappit.gr: