Τρία χρόνια αφορολόγητο για υποψήφιους επενδυτές στο Καρπενήσι

Το νεοσύστατο κέντρο υποδοχής και ενημέρωσης επενδυτών του δήμου Καρπενησίου παρέχει κίνητρα στους νέους επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη, όποιος επενδύσει στο Καρπενήσι, δε θα πληρώνει φόρους για τα τρία επόμενα χρόνια.

"Ασφαλώς ένας δήμος από μόνος του δεν μπορεί να αντιστρέψει την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Είναι γεγονός ότι όλοι μας -και εμείς στην περιφέρεια-, βιώνουμε καθημερινά τεράστιες δυσκολίες και προκλήσεις. Αυτό το οποίο προσπαθούμε να κάνουμε είναι να συμβάλουμε -στο μέτρο των δυνατοτήτων μας-, στη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής. Κάτι που μπορεί να γίνει, όπως πιστεύουμε, με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η οποία εκτιμούμε ότι θα προέλθει κυρίως από τη νέα γενιά.

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε αυτό που λέμε "one stop shop". Δηλαδή, εάν θέλει κάποιος να επενδύσει στο Καρπενήσι, ο δήμος αναλαμβάνει στην πραγματικότητα την παρακολούθηση του φακέλου και στις δικές μας υπηρεσίες, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες, είτε είναι το δασαρχείο, είτε η περιφέρεια, η παλιά νομαρχία και προχωράει στο συντονισμό όλων των ενεργειών για την έγκαιρη και έγκυρη έγκριση του φακέλου", δήλωσε στον Αθήνα 9,84 ο Κώστας Μπακογιάννης.