Νέος ανήλικος “πονοκέφαλος” για τον Καβαλιέρε

Στην αποκάλυψη ότι η Νοέμι Λετίτσια- η πέτρα του σκανδάλου που οδήγησε στο διαζύγιο του Καβαλιέρε με τη Βερόνικα Λάριο-  είχε σεξουαλική επαφή με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι όταν ήταν ακόμη ανήλικη προχώρησε ο πρώην ατζέντης της, Φραντσέσκο Κιέζα Σοπράνι.

Μιλώντας σε εκπομπή του ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου La 7, ο Κιέζα Σοπράνι είπε πως “η Νοέμι γνώρισε τον Μπερλοσυκόνι όταν ήταν ακόμη ανήλικη στην Ρώμη και είχε - με την θέλησή της-   σεξουαλική επαφή μαζι του”.

“Οι Ιταλοί πρέπει να καταλάβουν ποιος είναι πραγματικά ο κύριος αυτός”, πρόσθεσε ο ατζέντης μοντέλων και ηθοποιών, σύμφωνα με τον όποιο “ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν ήταν φίλος του πατέρα της Νοέμι Λετίτσια”, όπως είχε υποστηριχθεί αρχικά. 

Σήμερα, η Νοέμι Λετίτσια είναι 21 ετών ενώ το σκάνδαλο ξεσπασε τον Μάιο του 2009, αμέσως μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών του Μπερλουσκόνι στα γενέθλια της Λετίτσια. Μάλιστα, η νεαρή Ναπολιτάνα είχε τόση  οικειότητα με τον πρώην πρωθυπουργό, που   φέρεται ότι αποκαλούσε τον Μπερλουσκόνι “πάπι” (μπαμπάκα). 

Ο μεγιστάνας του Τύπου ορκίστηκε τότε “στα παιδιά του” ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλικές επαφές με ανήλικες και ότι βρέθηκε στο πάρτυ ως φίλος αι καλεσμένος του πατέρα της Λετίτσια. 

Ο πρώην ατζέντης  πρόσθεσε ακόμη ότι και η Ρούμπι Καρίμα, η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης των πάρτι που έγιναν γνωστά με τον όρο Μπούνγκα-Μπούνγκα, του εκμυστηρεύθηκε πως όταν ήταν ανήλικη “συμμετείχε σε διάφορα πάρτι διότι την πλήρωναν, της εγγυούνταν μόνιμη παραμονή και την βοηθούσαν να χαρεί την ζωή της”.